| Vergeten? | Registreer

Forum » Voetbal in het algemeen » Buitenland

Forumregels

Robert Geplaatst op vrijdag 4 juni om 13:47  
Berichten: 956
GEDRAGSREGELS
Op Voetbalinfo is reageren op de nieuwsberichten een mogelijkheid. Dit is alleen mogelijk als u een account heeft aangemaakt op de website. In het reactiesysteem kunt u gezellig met de medemens uw kijk op het voetbal delen. Er zijn echter wel gedragsregels voor, om ongemakkelijke situaties te voorkomen. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om de gedragsregels na te streven. Zo blijft de sfeer goed en zal het discussiëren als maar leuker worden.


- Verwoord alles netjes en maak geen racistische, provocerende of kwetsende opmerkingen. Dit geldt ook voor uw accountnaam.
- Onderbouw een mening en wees er niet als de kippen bij om als eerste te reageren. Vermijd ook mijlenlange woorden, zodat de lay-out op Voetbalinfo intact blijft.
- Spammen is verboden. Het wekt bij mensen onnodige irritatie op. Reageer dus enkel op een bericht dat u door hebt gelezen en waarover u een goede en heldere mening kunt vormen.
- Het plaatsen van links is niet toegestaan. Zo wordt er voorkomen dat er onnodige en schokkende beelden worden vertoond. Tevens kan men verwijzen naar websites met virussen en dergelijke. Bovendien is het reclame maken voor een andere website niet toegestaan.
- Als een van de bovenstaande voorbeelden tegenkomt, twijfel niet en meld het bij de moderator. Dit doet u door op de knop ´Meld misbruik´ te klikken.

© 2009 - 2018 VoetbalInfo.nl | All rights reserved | Sitemap | RSS | Algemene voorwaarden Naar boven