| Vergeten? | Registreer

Forum » Voetbalkantine » Verhalenspel

1 2 3 ...6 7

Verhalenspel

Berichten: 45
het scheelt niet
Berichten: 956
of vitesse komt
Berichten: 45
volgend seizoen bij
Berichten: 956
de jupilerleague uit
Berichten: 45
en misschien worden
Berichten: 956
ZE EINDELIJK KAMPIOEN!!!
Berichten: 45
Daarna zal Jordania
Berichten: 956
in zijn recht
Redactie Berichten: 658
een puinhoop achterlaten
Gewijzigd op vrijdag 21 januari om 07:19
Berichten: 45
in de Arena,
Berichten: 81
want bij Ajax
Redactie Berichten: 658
wordt Leo Technisch
Berichten: 956
Veldbeheerder op halve
Redactie Berichten: 658
kracht. Beenhakker is
Berichten: 956
er klaar mee.
Redactie Berichten: 658
Einde.


En leo leefde nog lang en gelukkig.
Redactie Berichten: 658
Wie heeft er tijd en zin om alle posts achter me klaar te plakken en het verhaal samen te voegen?


Ik niet.
Berichten: 956
Guido wilde dat
Berichten: 81
Was wel lang verhaal zeg :P
Gewijzigd op zondag 23 januari om 11:32
Berichten: 45
Beenhakker was niet slim genoeg om om Mario Been heen te blijven wandelen. Daarom is hij bij Feyenoord opgestapt en vertrokken om waarschijnlijk naar naar een andere club uit 020 te gaan om financiele problemen te veroorzaken zoals hij bij Feyenoord deed. Als hij daar alleen ook te oud is om dezelfde functie te hebben, moet hij ook uit Amsterdam vertrekken nadat hij zijn linkerbeen ernstig door zijn rechterbeen kapot heeft zien gaan maar dit Is nu al de zevende keer dat hij hierom zijn overduidelijk zwakke positie moet opzeggen.


Ajax en Feyenoord spelen vandaag de op papier eenvoudige overwinning voor Feyenoord , want de klassieker wordt door nepsupporters en de die-hard sukkels onder ons voorspelt dat Ajax gaat verliezen maar voor het eerst zien ze in dat ze gelijk de overwinning pakken waardoor feyenoord 3 doelpunten tegen krijgt en zelf nog verliest van Feyenoord. (slechts een speler)


blijft nuchter onder want in Amsterdam gaat het echt nooit zoals je het zou verwachten maar toch blijft feyenoord beter voor het doel liggen omdat ze gisteren te veel hebben gegeten tijdens de voordeeluren bij de Albert Heijn in combinatie met snackbar en de DonerKing , hierna hebben ze een wandelingetje gemaakt ,een rustpauze gehad gepist in de brievenbus van het verkeerde stadion, hierdoor stond hun eigen stadion vol met gele sneeuw en was er een heel groot probleem omdat de sneeuw geel is. De vrachtwagen die de gele sneeuw naar de arena zou brengen nadat hij een pakje met een bom erin voor Eric Gudde met vitessevogel Hertog II.


Het pakje ontplofte en toen brak Been zijn been waardoor Van Hanegem hem moet genezen. De kromme dacht maar dat niet omdat hij vanavond zijn angstzweet niet kan beheersen tijdens de grote nederlaag . Daar hebben ze slechte spelers van heel rotterdam en arnhem natuurlijk, want Amsterdam bij elkaar hollywood aan de rijn, ook wel de rijkste club van nederland kan gaan worden.


Nu hebben ze echter een bagger team en gaat het misschien wel degraderen en wordt het zorgen over een promoveren, want ze worden nooit meer goed en top . Vanavond is er een wedstrijdje tussen twee grote ploegen, ajax en feyenoord niet om het plezier maar om de vernedering van het heerlijke amstel te voelen stromen.


Voetbalinfo zal de komende tijd topics aanmaken met dingen die eigenlijk helemaal geweldig en goed zijn om te in 'rank' te verliezen van Robert. Want ik ben een ultra mega Goed en geweldige super Vice-aanvoerder die De baas is. , correctie die de Aller beste is. Vooral op het forum weet hij veel berichten te typen, maar helaas gaat het vaak mis bij de ongelooflijk super moeilijke berichten over dingen waar hij geen verstand van lijkt te hebben maar bij Robert is het anders dan robert heeft namelijk samen met sven een hele mooie tocht door de Sahara gemaakt, want daar is nu een kameel aan het dromen over een gele vlek in de sneeuw waar hij de luchtbellen nog zag die hele mooie kleuren hadden.


De luchtbellen hebben speciale functies waardoor Leo het allemaal niet meer zag zitten bij dat cluppie . Feyenoord is namelijk niet de beste maar wel beter dan Willem II. Alhoewel het scheelt niet of vitesse komt volgend seizoen bij de jupilerleague uit en misschien worden ZE EINDELIJK KAMPIOEN!!! Daarna zal Jordania in zijn recht een puinhoop achterlaten in de Arena, want bij Ajax wordt Leo Technisch Veldbeheerder op halve kracht. Beenhakker is er klaar mee. Einde. En leo leefde nog lang en gelukkig.
Berichten: 20
Wat mensen samen niet van een verhaal kunnen maken.
Berichten: 1
Edit
Gewijzigd op woensdag 13 februari om 13:23

1 2 3 ...6 7

© 2009 - 2018 VoetbalInfo.nl | All rights reserved | Sitemap | RSS | Algemene voorwaarden Naar boven