| Vergeten? | Registreer

'Andre Carrillo is gespot in Groningen'

26 april 2011 10:01 | Bron: de Telegraaf
 

De transfer van de Peruviaanse spits Andre Carrillo (foto rechts) lijkt in kannen en kruiken. De pijlsnelle aanvaller is gesignaleerd in Groningen en zou daar zijn om zijn transfer af te ronden. Carrillo zou de vierde versterking in korte tijd betekenen voor FC Groningen.

Met de aanwezigheid van Carrillo lijkt FC Groningen steeds nadrukkelijker rekening te houden met een vertrek van de huidige spits Tim Matavz. De Sloveen staat in de nadrukkelijke belangstelling van Napoli en zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben met de Italianen. Volgens Voetbal International zou Ajax zich inmiddels ook gemeld hebben bij FC Groningen voor de spits.

Afgelopen week reisde een delegatie van FC Groningen af naar Peru om te onderhandelen met de club van Carrillo Alianza Lima. Volgens ingewijden zouden de clubs een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 1,4 miljoen euro.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
KRYSRNG Rang: Amateur| 26-04-2011 10:56 | Reageer

Zo'n toptalent zal het wel niet zijn. PSV heeft een samenwerkingsverband met zijn club en ook Vitesse heeft hem gescout, samen met Advincoula. Overigens speelt deze jongen meer op de vleugel dan in de spits, dus zal eerder de opvolger van Tadic gaan worden.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!