| Vergeten? | Registreer

Nederlandse topclubs strijden om Nigeriaanse spits

28 april 2011 12:51 | Bron: de Telegraaf
 

Zowel PSV als FC Twente zou verregaande interesse hebben in Anthony Ujah. De Nigeriaanse spits speelt momenteel bij het Noorse Lilleström en mag zich met zeven doelpunten in vijf duels topscorer noemen in Noorwegen.

De twee topclubs zijn niet de enige Nederlandse clubs die de spits al eens van dichtbij hebben bekeken. Ook FC Groningen bracht Noorwegen inmiddels een bezoek en zou de aanvaller ook op de korrel hebben. Tevens staat Ujah in de belangstelling van een groot aantal clubs uit Duitsland, Frankrijk, Israël, België, Portugal en Spanje.

De 20-jarige Anthony Ujah kwam vorig seizoen naar Noorwegen. De Nigeriaanse spits begon in eigen land met voetballen voor Waari Wolves FC. In zijn eerste seizoen bij Lilleström wist de spits direct een goede indruk achter te laten. Toen scoorde Ujah in 24 wedstrijden 14 doelpunten.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
KRYSRNG Rang: Amateur| 28-04-2011 13:59 | Reageer

Groningen in het noorden van Europa.. dan moet het wel een toppertje worden eigenlijk!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!