| Vergeten? | Registreer

Sagna: 'Fabregas wil echt naar Barcelona'

14 juni 2011 23:49 | Bron: The Sun
 

Cesc Fabregas wil dolgraag naar zijn oude club Barcelona terugkeren, dat zegt zijn ploeggenoot Bacary Sagna. De Franse international beweert dat Fabregas zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar de Spaanse grootheid.

"Het klopt inderdaad dat Fabregas naar Barcelona wil", vertelt de Fransman in de Engelse media. "Hij wil terugkeren naar zijn geboorteland en naar de stad waar zijn familie verblijft. Het is begrijpelijk dat hij voor een van de beste teams van de wereld wil spelen", gaat Sagna verder.

"Maar voor het moment is hij nog steeds de aanvoerder van Arsenal", voegt Sagna snel toe. De kans dat Fabregas naar Spanje terugkeert is heel reëel. "Wenger heeft de transferpoort voor Fabregas opengezet. Een voorwaarde is wel dat de Spanjaard niet naar een andere Engelse club verhuist", berichtte een Spaanse krant onlangs nog.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Dipro Rang: Waterdrager| 15-06-2011 12:18 | Reageer

Verkoop hem voor 40 miljoen eurotjes en haal Samba en Stekelenburg/Reina. En met het geld dat ze al hebben kunnen ze een Hazard en een type lass diarra halen. Arsenal heeft nog wel een schuld maar behoort desondanks tot de gezondste clubs in Europa.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!