| Vergeten? | Registreer

Wil je aan de slag als voetbaljournalist? Meld je aan!

14 oktober 2011 16:50
 

Vind jij schrijven leuk en zou je graag iets willen doen met je favoriete sport? Dan is Voetbalinfo.nl misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons graag mee willen helpen de site naar ongekende hoogtes te brengen. Denk jij dat je het in je hebt om bij ons aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan!

Allereerst: Werken bij Voetbalinfo.nl is op vrijwillige basis. Dat wil echter niet zeggen dat we niets van je verwachten. Als jij je aanmeldt om bij onze redactie te werken, verwachten we dat je actief bent en mee helpt bij het ontwikkelen van Voetbalinfo.nl als nieuwssite. We werken hier met een beloningssysteem, dus hoe actiever je bent, des te groter zal de beloning zijn!

We hebben een leuke, gezellige redactie en er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wil jij graag interviews afnemen, columns schrijven of houd je van het schrijven van achtergrond artikelen? Wij staan open voor heel veel ideeën en zijn altijd bereid om met jou te brainstormen.

Onze openstaande vacatures:

Redacteur:

Als redacteur wordt er van je verwacht dat je onze lezers op de hoogte houdt van het laatste nieuws en wedstrijdverslagen. Je moet graag schrijven en je moet de Nederlandse taal goed beheersen. Verder wordt er van je verwacht je per week minimaal een aantal uren kunt besteden aan het leveren van content. Interesse? Mail jouw motivatie en minstens één proefbericht naar [email protected]!

Columnist:

Heb jij een uitgesproken mening over voetbal en wil je die graag delen in je eigen column? Dan is deze functie wel iets voor jou. Ook hier wordt verwacht dat je de Nederlandse taal goed beheerst, en een goede kijk op het spel hebt. De minimumleeftijd is ook hier 16 jaar. Let op: Als nieuwsposter kan je ook in aanmerking komen voor een column! Interesse? Mail jouw motivatie en minstens één proefbericht naar [email protected]!

Moderator:

Wil jij graag discussiëren over voetbal? Dan is het moderatorschap iets voor jou. Als Moderator houd je een oogje in het zeil als het aankomt op reacties van onze bezoekers. Tevens ben je verantwoordelijk voor ons forum. Je zorgt er voor dat het netjes en binnen de perken van onze regels blijft en hebt de mogelijkheid om mee te praten met onze bezoekers op het forum. De minimumleeftijd is 16 jaar. Interesse? Mail jouw motivatie naar [email protected]!

Je kunt ook ons sollicitatie formulier invullen. Een van onze medewerkers zal dan contact met je opnemen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!