| Vergeten? | Registreer

Jol: 'Ik wilde dat ik de tijd terug kon draaien'

10 november 2011 19:07
 

Martin Jol vindt het een verkeerde keuze van zichzelf dat hij in de zomer van 2009 HSV verruilde voor Ajax. De oud-speler van onder meer Bayern M√ľnchen werkt nu bij Fulham, nadat hij in december 2010 vertrok bij Ajax.

"Ik heb er spijt van dat ik toen HSV verlaten heb," vertelt de oefenmeester van de Londense club aan de Duitse krant Bild. "Tot op de dag van vandaag betreur die keuze. Maar het is helaas eenmaal zo gegaan en het is niet meer terug te draaien. Het is verleden tijd"

Op de vraag of Jol ooit terug zou willen keren in de Duitse havenstad, sluit Jol niks uit. "Je weet het natuurlijk nooit, maar voor mij staat wel vast dat HSV de enige club in de Bundesliga is waar ik aan de slag wil. Maar voorlopig wil ik bij Fulham blijven. Het is een geweldige club met grote spelers en belangrijke mensen bij de clubleiding. Ik voel me hier gelukkig." Of Fulham dat ook van Jol denkt, is niet bekend. De Londenaren staan zestiende in de Premier League.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (2)

Reacties
LukasS Rang: Basisspeler| 10-11-2011 19:07 | Reageer

Konden wij de tijd ook maar terugdraaien Martin.

Groeten, de Ajaxfans

Robert Rang: Legende| 10-11-2011 19:22 | Reageer

Inderdaad, helemaal mee eens, konden we De Boer maar eerder aanstellen! :D Dan waren we nu twee jaar achter elkaar kampioen!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!