| Vergeten? | Registreer

Rijkaard houdt kans op WK na remise tegen Oman

15 november 2011 20:11
 

Saoedi-Arabië maakt nog altijd kans om zich te kwalificeren voor het WK van 2014 in Brazilië. De ploeg van de Nederlandse coach Frank Rijkaard speelde in het King Fahad International Stadium in Riyadh met 0-0 gelijk tegen Oman. Door het gelijke spel blijft de ploeg op de tweede plaats staan achter groepswinnaar Australië.

In een vol stadion in Riyadh haalde men na afloop opgelucht adem. Oman was op zoek naar de winst en zette ook het meeste aan. Dat het 0-0 bleef mag dan ook een wonder genoemd worden. Nu de tweede plaats nog altijd in handen is door de Saoedi's mag het land blijven hopen op de volgende kwalificatieronde.

De eerste twee ploegen in de groep gaan door naar die volgende ronde. Australië is na de 1-0 zege op Thailand van eerder op de dag in elk geval al zeker van plaatsing. Thailand en Oman volgens op plek drie en vier en spelen het laatste duel tegen elkaar. Saudi-Arabië moet eind februari nog naar Australië.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 15-11-2011 20:22 | Reageer

Het zou wel een leuke stunt zijn :PVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!