| Vergeten? | Registreer

De Geruchtenmachine 1/3: Silva en Agüero naar Madrid, Ronaldo naar City

14 januari 2012 11:29
 

In de Geruchtenmachine behandelt VoetbalInfo.nl de meest opvallende transfergeruchten van de dag. Wie zet binnenkort zijn handtekening onder een meerjarige verbintenis bij Ajax? En welke supertalenten verkassen in de volgende transferperiode naar Manchester United? Je leest het hier.

David Silva en Sergio Agüero zijn beide twee sleutelspelers voor Manchester City. Toch wordt snel duidelijk dat het duo ‘slechts’ twee werknemers zijn. De Spanjaard en de Argentijn zouden namelijk gebruikt moeten worden als ruilmiddel bij de transfer van Cristiano Ronaldo naar Manchester City. De Portugese superster heeft het niet meer naar zijn zin in Spanje en hoopt terug te keren in de Premier League. Silva, Agüero en een zak met geld zou Real Madrid ervan moeten overtuigen om Ronaldo te laten vertrekken.

Paris Saint-Germain wil nog altijd op de Braziliaanse tour. Nadat de transfer van Maxwell werd afgerond en die van Alexandre Pato afketste, moeten er nog altijd minstens drie Brazilianen naar het Parc des Princes gehaald worden. Maicon en Thiago Motta (van origine een Braziliaan, maar sinds kort Italiaans international) zijn de eersten, terwijl komende zomer Kaká er nog bij moet komen. Trainer Carlo Ancelotti reserveert in elk geval minimaal vijftig miljoen euro voor het trio.

Nigel de Jong is bezig met een toekomst zonder Manchester City. De Oranje-international speelt weinig bij zijn club en gaat er vanuit dat Daniele De Rossi komende zomer voor veel geld zal worden aangetrokken. De Jong heeft zijn zaakwaarnemer dan ook de opdracht gegeven een nieuwe club te zoeken. Met name de Engelse en Italiaanse top houden de situatie nauwlettend in de gaten.

Rasmus Elm zal in elk geval niet in de winterstop vertrekken bij AZ. De middenvelder werd door zijn zaakwaarnemer Patrick Mörk met diverse clubs in verband gebracht, maar in de werkelijkheid blijkt dit allemaal wel mee te vallen. De Zweed zal dan ook gewoon het seizoen in Alkmaar afmaken, waarna het nog maar de vraag is of hij komende zomer wel die gewenste toptransfer kan maken.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (4)

Reacties
Robert Rang: Legende| 14-01-2012 11:52 | Reageer

Silva en Agüero daar kan ik niet bij, City gaat toch echt niet verkopen...

Lazy Rang: Wereldkampioen| 14-01-2012 13:28 | Reageer

Nou om Ronaldo richting City te laten komen acht ik de kans nog best aanwezig dat ze het zouden doen.

Lavida Rang: Sterspeler| 14-01-2012 18:10 | Reageer

Het zijn twee smaakmakers, het lijkt me bizar dat ze zo veel willen betalen voor Ronaldo. Mancini klaagt dat hij een te krappe selectie geeft en dan zou hij 2 basis spelers ruilen voor 1 vedette???

LukasS Rang: Basisspeler| 14-01-2012 12:05 | Reageer

Dit soort geruchten vind je altijd wel in januari, maar ik geloof er niks van.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!