| Vergeten? | Registreer

Den Bosch verlengt contract talentvolle Van Weert

5 april 2012 21:50
 

FC Den Bosch heeft het contract van aanvaller Tom van Weert opengebroken en met één seizoen verlengd. De talentvolle aanvaller staat zodoende nu tot de zomer van 2014 onder contract bij de club uit de Jupiler League.

Wel liet Van Weer een gelimiteerde transfersom in zijn nieuwe verbintenis opnemen. "Ik leg me dus niet helemaal vast, al is het wel mijn intentie om nog minimaal één seizoen bij FC Den Bosch te spelen", zegt de spits.

Den Bosch sprak onlangs al de intentie uit langer door te willen met de aanvaller, maar wilde aanvankelijk niet meewerken aan een nieuw contract. "Maar de gesprekken naar aanleiding van die aanbieding zijn vlot verlopen", legt Van Weert uit.

Van Weert speelde dit seizoen tot dusver vijftien duels namens Den Bosch. In die wedstrijden maakte hij met tien doelpunten overigens voldoende indruk. De aanvaller is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van de Brabantse club.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Sipko999 Rang: Semi-prof| 06-04-2012 14:38 | Reageer

Topspits in wording! Let maar op!!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!