| Vergeten? | Registreer

FC Utrecht komt teleurgestelde fans tegemoet en geeft geld terug

13 april 2012 15:13 | Bron: AD
 

FC Utrecht verloor donderdag met 3-0 van De Graafschap en werd bij thuiskomst opgewacht door een groepje boze supporters, die niet blij waren met het behaalde resultaat. Om de meegereisde supporters tegemoet te komen zullen de achttien selectiespelers, trainers en technisch directeur hen het geld van hun kaartje terugbetalen, zo meldt de club.

"Alle betrokkenen zijn zich terdege bewust van de collectieve wanprestatie. Hoewel zij snappen dat het vergoeden van de kaartjes het verlies niet goedmaakt, wil de groep de trouwe aanhang toch tegemoet komen met dit gebaar", zo verklaart de club via haar officiële clubsite.

De Graafschap deed de laatste plaats door de overwinning over aan Excelsior, FC Utrecht staat na de nederlaag dertiende. De voorsprong op nummer veertien ADO Den Haag is één punt, de achterstand op FC Groningen, de nummer twaalf, is twee punten.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 13-04-2012 15:37 | Reageer

Haha en dat vind ik meer dan logisch!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!