| Vergeten? | Registreer

Mancini: 'Tévez boekt enorm veel vooruitgang'

14 april 2012 17:56 | Bron: goal.com | Auteur: filmon abaiy
 

Aan de hand van Carlos Tévez kende Manchester City een eenvoudige middag op bezoek bij Norwich City. The Citizens wonnen, dankzij een hattrick van Tévez, met 1-6 van Norwich. Trainer Roberto Mancini sprak na afloop lovend over de Argentijn.

"Carlos heeft de laatste weken enorm veel vooruitgang geboekt", zei Mancini tegenover de Engelse media. "Tegen West Bromwich kon hij een uur spelen. Nu kwam hij zelfs tot tachtig speelminuten toe, waarin hij zeer belangrijk voor ons was. Als de incidenten in het verleden niet waren gebeurd, zou hij zichzelf ontwikkelen tot een belangrijke factor in het elftal."

Door de overwinning vervolgt City de Engelse titelrace. Voorlopig bedraagt de achterstand met koploper Manchester United twee punten, maar de regerend kampioen heeft nog een wedstrijd tegoed. Met een interessant resterend programma, waaronder het treffen met United, is de titelstrijd nog niet uitgevochten en ook Mancini weet dat. "We hebben tegenover Norwich een geweldige prestatie neergezet. Nu de taak aan ons om dit vol te houden", besluit hij.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!