| Vergeten? | Registreer

Mancini weet het zeker: 'Ik blijf bij City'

22 april 2012 13:50 | Bron: The Sun | Auteur: Joachim van der Marck
 

Ondanks het feit dat Roberto Mancini niet kan voldoen aan de verwachtingen van voorzitter Khaldoon Al Mubarak, heeft de Italiaan er alle vertrouwen in dat hij ook volgend jaar manager is bij Manchester City. Terwijl er allemaal geruchten rondgaan over de plannen van de voorzitter om Mancini te ontslaan, blijft Mancini zelfverzekerd.

SunSport liet zaterdag weten dat Mancini, ondanks zijn prestaties, de volledige steun van de voorzitter krijgt. Dit bericht is in strijd met de berichten die de andere media in Engeland een paar weken terug naar buiten brachten. Hierin werd namelijk gezegd dat er in de zomer een einde komt aan het tijdperk Mancini.

Wie hem dan moet opvolgen is nog de vraag. Mancini zelf weet echter zeker dat hij gewoon zal blijven. "Ik heb er vertrouwen in dat ik ook na de zomer gewoon manager van City ben. Ik ben hier nog niet klaar en wil de titel nog halen. Als dat dit jaar niet kan, wil ik er volgend jaar alles aan doen om het wel te halen."

Over zijn toekomst, mocht hij ontslagen worden of niet, hield Mancini zich echter op de vlakte. "Ik concentreer me nu op de laatste vier competitiewedstrijden en wil er met dit team alles uit halen om het seizoen nog mooi af te sluiten. Pas de dag na de laatste competitiewedstrijd ga ik het pas over mijn toekomst hebben."

Mancini vindt zelf dat hij uitstekend werk uitvoert en dan er geen enkele twijfel is over zijn toekomst bij de club. "Ik hoor bij de club. Dit is een prachtig project voor mij en ik stop er pas mee als het project geslaagd is."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Lazy Rang: Wereldkampioen| 22-04-2012 14:42 | Reageer

Vraag het me toch af of hij kan blijven. De druk is groot bij City. Denk ook dat veel zal afhangen van de prestaties van Mourinho bij Madrid. Als die gek na de titel ook de CL wint zie ik hem wel naar City komen.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!