| Vergeten? | Registreer

Immers: 'Wil het seizoen echt goed afsluiten'

23 april 2012 8:04 | Bron: De Telegraaf
 

ADO Den Haag verloor zondagmiddag op het eigen veld met 2-1 van Feyenoord. Door de nederlaag moeten de Hagenezen nog altijd rekening houden met de nacompetitie. Middenvelder Lex Immers baalde na afloop van het verlies tegen de Rotterdammers.

"Als we hadden gewonnen, had ik in alle rust naar Venlo kunnen afreizen. Dan had ik 10-0 kunnen verliezen en had ik nog steeds keihard kunnen lachen. Ik wil het seizoen echt heel goed afsluiten."

Voor Immers lonkt er nog altijd een overgang naar Feyenoord. Toch was het duel geen vreemde ontmoeting voor de ras Hagenees. "ADO is mijn club en ik zal hier nooit de touwtjes laten vieren zolang ik het shirt draag. Ik wilde ook verschrikkelijk graag scoren tegen Feyenoord."

Ook het publiek in Den Haag hield zich bezig met een transfer. "Lexie wil naar Feyenoord toe", zong de Rotterdamse aanhang. De supporters van ADO reageerden daarop: "Lexie mag naar Feyenoord toe." Waarna de Feyenoorders afsloten: "Ja, Lexie wil Europa in."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Kella020 Rang: International| 23-04-2012 11:23 | Reageer

Volgend jaar misschien wel Champions League, Lexie!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!