| Vergeten? | Registreer

VoetbalInfo is op zoek naar nieuw redactioneel talent

18 mei 2013 19:30 | Bron: VoetbalInfo
 

Vind jij schrijven leuk en zou je graag iets willen doen met je favoriete sport? Dan is Voetbalinfo.nl misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons graag mee willen helpen de site naar ongekende hoogtes te brengen. Denk jij dat je het in je hebt om bij ons aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan!

Allereerst: Werken bij Voetbalinfo.nl is op vrijwillige basis. Dat wil echter niet zeggen dat we niets van je verwachten. Als jij je aanmeldt om bij onze redactie te werken, verwachten we dat je actief bent en mee helpt bij het ontwikkelen van Voetbalinfo.nl als nieuwssite. We werken met een beloningssysteem, dus hoe actiever je bent, des te groter zal de beloning zijn!

We hebben een leuke, gezellige redactie en er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wil jij graag interviews afnemen, columns schrijven of houd je van het schrijven van achtergrond artikelen? Wij staan open voor heel veel ideeën en zijn altijd bereid om met jou te brainstormen.

Onze openstaande vacatures:

Redacteur:

Als redacteur wordt er van je verwacht dat je onze lezers op de hoogte houdt van het laatste nieuws en wedstrijdverslagen. Je moet graag schrijven en je moet de Nederlandse taal goed beheersen. Verder wordt er van je verwacht dat je per week minimaal een aantal uren kunt besteden aan het leveren van content.

Interesse? Mail jouw motivatie en minstens één proefbericht naar [email protected]!

Redacteur Weekeinde

Voetbal wordt zeven dag per week 24 uur per dag gespeeld en daarom is het belangrijk dat VoetbalInfo dagelijks voorzien wordt van het laatste nieuws. Ben jij vooral in de weekeinden beschikbaar om ons te helpen de bezoekers te voorzien van de laatste nieuwtjes en/of wedstrijdverslagen? Per weekeinde volgen we meer dan twintig wedstrijden voor een zeer breed publiek. Kijk jij alle wedstrijden en vind je het leuk om daarover te schrijven? Dan is VoetbalInfo wellicht iets voor jou!

Interesse? Mail jouw motivatie en minstens één proefbericht naar [email protected]!

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!