| Vergeten? | Registreer

Chelsea: ’Laat Terry de Champions League-cup tillen’

26 april 2012 14:25 | Bron: The Sun
 

John Terry zal vanwege een schorsing moeten toekijken tijdens de Champions League-finale tegen Bayern München. Ook de ceremonie zal hij normaal gesproken aan zich voorbij moeten laten gaan, maar de Londenaren pleiten ervoor om de geschorste aanvoerder de cup met de grote oren te laten tillen bij de uitreiking.

Vice-aanvoerder Frank Lampard heeft begrip voor het standpunt van zijn club. "Ik voel me rot voor John Terry. Hij is een grote speler van de club en als aanvoerder het centrale punt." Naast Terry zullen ook onder meer Branislav Ivanovic Raul Meireles de finale aan zich voorbij moeten laten gaan. "Een paar spelers zullen de finale missen, maar we weten hoeveel deze finale voor Terry betekend."

Lampard geeft aan dat Terry er zelf ook kapot van was. "Hij was er kapot van en het was moeilijk om hem weer positief te laten denken, maar hij zal er tijdens de finale voor ons zijn. Hopelijk kunnen we de finale als team winnen." Lampard zelf hoeft de cup niet per sé te liften op het ’moment supreme’. "Mijn ego heeft dat niet nodig. Ik wil gewoon onderdeel van het team zijn dat de Champions League wint. Als we dat hebben gedaan kan iedereen de beker tillen."

Fanclubs van Chelsea hebben contact opgenomen met de UEFA om hen te vragen Terry en de andere geschorste spelers wel bij de ceremonie toe te laten. Dave Johnstone, redacteur van het fanblad van Chelsea, zegt er het volgende over: "Ons hart gaat uit naar Terry. Niemand verdient het meer om de cup te tillen dan hij. Het zou een tragedie zijn als de UEFA hem niet toe laat op het podium. Het is al zwaar genoeg voor hem om tijdens de finale toe te moeten kijken." Volgens hem staat Terry voor wat Chelsea is. "Terry is Chelsea. We zullen zijn naam zingen om hem te laten weten hoe erg we hem waarderen."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (2)

Reacties
Kella020 Rang: International| 26-04-2012 14:38 | Reageer

Ach, een formaliteit. Laat het ´m maar doen, al heeft het ook wel wat om hem ook daarmee te straffen! :P Oh ja, eerst nog ´even´ winnen Chelsea.

bennyboys Rang: Wereldkampioen| 26-04-2012 15:18 | Reageer

Je kunt geen voorspelling meer geven wat de uitslag betreft.
Dat hebben we dinsdag en woensdag wel gezie.
Wie had deze Finale verwacht???Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!