| Vergeten? | Registreer

Kean over lastig programma: 'Moeten twee keer winnen'

28 april 2012 9:45 | Bron: Sky Sports | Auteur: filmon abaiy
 

Steve Kean, trainer van degradatiekandidaat Blackburn Rovers, heeft zijn doelen voor de komende weken vastgesteld. "In drie wedstrijden, zes punten behalen", zo luidde zijn opmerkelijke uitspraak, aangezien Blackburn dan Tottenham Hotspur en Chelsea treft.

Wellicht zal de uitspraak van trainer Kean niet serieus worden genomen. Vooral Chelsea presteert de laatste tijd uitermate goed, maar Kean wil blijven hopen op lijfsbehoud. Een minimumaantal van zes punten is dan ook een realistische uitspraak, aangezien de belangen enorm hoog zijn.

"We moeten twee van de drie wedstrijden winnen", begon de coach. "Het schema is uiteraard behoorlijk zwaar, maar momenteel boeit de uitvoering ons niet, als we maar de nodige punten behalen. We hebben gewonnen tegen Manchester United op Old Trafford (2-3), we kunnen dat ook tegen Chelsea en Tottenham doen."

"We zullen op zoek gaan naar de zwaktes van Chelsea en Tottenham. Zelf zullen we ook tactische maatregelen treffen. We moeten terugkijken naar de duels, die we winnend afsloten. Lijfsbehoud zal voelen als een enorme prijs voor ons", besluit de trainer.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!