| Vergeten? | Registreer

De Jong: 'Bestuurscrisis heeft geen invloed gehad'

28 april 2012 9:20 | Bron: De Telegraaf
 

Ajax is dit seizoen door diepe dalen gegaan als het aankomt op de bestuurlijke rompslomp. De gevechten in de top van de Amsterdamse club werden op straat uitgevochten, maar volgens middenvelder Siem de Jong hebben de spelers daar op het veld nauwelijks iets van gemerkt.

"Al was het achteraf wel makkelijk geweest om te zeggen dat het wél zo was", zegt De Jong. "In de wandelgangen werd wel over de bestuurlijke perikelen gesproken, maar in de kleedkamer waren die geen item. De sfeer was nooit gespannen. Het enige vervelende was dat familie en vrienden je er wel eens mee lastigvielen. Ze dachten ten onrechte dat wij 'inside information' hadden."

De Jong is wel blij dat alle ruzies voorbij zijn en dat er nu een voetbalsfeer rondom de club hangt. "Natuurlijk zou ik als speler wel eens met meneer Cruijff willen praten. Hij is de beste Nederlandse voetballer ooit. Ik heb deze week beelden gezien en hij kon geweldig goed voetballen. Al keek ikzelf door mijn leeftijd alleen naar Dennis Bergkamp."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
bennyboys Rang: Wereldkampioen| 28-04-2012 11:41 | Reageer

Denk het toch wel want deze stand is jullie in de schoot geworpen
omdat de andere 5 Clubs niet wilden voetballen toen Ajax zo veel punten achter stond.
En o wee die Scheidsrechters in het afgelopen seizoen.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!