| Vergeten? | Registreer

Van Veldhoven: 'We hadden geen grip op middenveld'

29 april 2012 15:48 | Bron: Eredivisie Live
 

Roda Jc leed zondagmiddag en nederlaag tegen PSV. In eigen huis werd de thuisploeg met 1-3 verslagen door de Eindhovenaren. Roda JC-trainer Harm van Veldhoven was verbaast dat zijn ploeg geen antwoord had op de speelwijze van zijn tegenstander.

"We hadden eigenlijk totaal geen grip op het middenveld. PSV speelde er gewoon tussendoor, ze kregen enorm veel vrijheid. De eerste kans van PSV was ook meteen een doelpunt en dan voel je dat het voor PSV alleen maar vlotter en makkelijker ging", zo was de conclusie van de oefenmeester na afloop tegen Eredivisie Live.

Gezien zijn ploeg voor rust geen reactie had op de speelwijze van PSV heeft Van Veldhoven het hier over gehad tijdens de rust. "Het is ongelooflijk dat we totaal geen correctie hadden op het spel dat PSV speelde, omdat we dat ook van tevoren besproken hadden. Daardoor was het na een minuut of tien al geen wedstrijd meer."

Het laatste wat Van Veldhoven nog kwijt wilde was dat hij vond dat PSV een onverdiende strafschop kreeg toegekend, die overigens werd gemist. "De doelman maakte een sliding en de speler reageerde heel verstandig om meteen te vallen bij de volgende stap die hij zette. Ik vond die strafschop heel makkelijk gegeven, ik dacht meteen dat het een schwalbe was", aldus de trainer tot slot.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!