| Vergeten? | Registreer

Robben: 'Wat Ribery deed kan hij niet maken'

1 mei 2012 9:14 | Bron: Kicker
 

Maandag maakte de Duitse krant Bild melding dat de contractonderhandelingen tussen Bayern München en Arjen Robben zijn stopgezet. Zodoende is de kans dat de Nederlandse aanvaller komende zomer zal vertrekken bij de club uit Beieren alleen maar toegenomen.

Robben houdt zich vooralsnog op de vlakte. "We wachten af", vertelt de Nederlander in Kicker. "Er zijn de laatste tijd veel dingen gebeurd." Robben doelt hiermee op de ruzie tussen hem en Franck Ribéry. De Fransman sloeg Robben na afloop van de wedstrijd tegen Real Madrid in het gezicht. Daarvoor werd Ribéry flink gestraft.

"Frank weet dat wat hij gedaan heeft, hij niet kan maken. Dat zijn dingen die niet positief en niet netjes zijn. Ik moet goed nadenken over alles", vervolgt Robben, die na het incident wel uitvoerig met de Fransman sprak en alles uitgesproken zou hebben. Desondanks werd een week later duidelijk dat beide kemphanen het nog altijd niet met elkaar kunnen vinden toen er tijdens de returnwedstrijd tegen Madrid opnieuw een woordenwisseling ontstond.

Robben laat overigens weten nog altijd wel de intentie te hebben om zijn contract in München te verlengen. "Duidelijk is dat ik me hier goed voel", zegt de 28-jarige aanvaller. "Maar er spelen zo veel zaken mee als je verlengt. Daar moet je goed over nadenken, voordat je een beslissing neemt."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!