| Vergeten? | Registreer

Update: Stoke-middenvelder Pennant krijgt voorwaardelijke straf

15 mei 2012 18:12 | Bron: Daily Mail
 

Jermaine Pennant staat niet bekend als een lievertje en houdt wel van het nachtleven, maar de flankspeler van Stoke City overschreed zondagnacht alle grenzen. In een club in Manchester zou hij namelijk een vrouw hebben aangevallen.

Het bleef echter niet daarbij voor de 29-jarige Pennant, want hij zou twee uur later betrokken zijn geraakt bij een auto-ongeluk. Daarbij werd hij ook gepakt wegens het rijden onder invloed zonder een rijbewijs en verzekering te hebben.

Het is niet de eerste keer dan Pennant iets soortgelijks overkomt. In 2004 kreeg Pennant al een rij verbod en in 2005 moest hij dertig dagen in de cel doorbrengen wegens rijden onder invloed terwijl hij zijn vorige straf nog had uitstaan.

Update: Stoke-middenvelder Pennant krijgt voorwaardelijke straf 15-05-2012 - 18:12
Stoke City-middenvelder Jermain Pennant heeft dinsdag een voorwaardelijke celstraf gekregen van acht weken voor rijden onder invloed. Bovendien mag de Engelsman drie jaar niet autorijden. Eind april werd hij gepakt met drank op achter het stuur. Een verklaring van Pennant was dat hij op dat moment door een zware periode in zijn privéleven ging.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!