| Vergeten? | Registreer

Spurs blijft kans houden op plek drie na winst op Bolton

2 mei 2012 23:00 | Bron: Premier League
 

Tottenham Hotspur is aartsrivaal Arsenal tot op één punt genaderd in de Premier League. De Londenaren wonnen woensdagavond de uitwedstrijd bij Bolton Wanderers met 1-4. Rafael van der Vaart was eens te meer belangrijk voor The Spurs met een doelpunt en een assist. Bolton moet na de nederlaag blijven vrezen voor degradatie en staat net onder de rode streep.

Tottenham had in het Reebok Stadium geen kind aan Bolton, maar kwam toch pas laat op gang. Luka Modric opende kort voor de rust de score namens de bezoekers. De Kroaat deed dat op aangeven van Van der Vaart.

Tottenham kwam vervolgens slecht uit de startblokken in de tweede helft en kreeg in de 61e minuut de rekening gepresenteerd. Nigel Reo-Coker wist op aangeven van Liverpool-huurling David N'Gog de gelijkmaker te produceren.

Tien minuten na de gelijkmaker schakelde Tottenham een tandje bij en wist de ploeg van Harry Redknapp het duel in een tijdsbestek van tien minuten het duel te beslissen. Van der Vaart was verantwoordelijk voor de 2-0, waarna Emmanuel Adebayor met twee treffers de eindstand op 4-1 zou bepalen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!