| Vergeten? | Registreer

RKC Waalwijk langer door met 'sterkhouder' Duits

3 mei 2012 17:23 | Bron: rkcwaalwijk.nl
 

Sander Duits heeft zijn lopende contract bij RKC Waalwijk met twee seizoenen verlengd. De middenvelder is momenteel met zijn tweede seizoen is Waalwijk bezig. De club ziet de oud-speler van onder andere De Graafschap als sterkhouder op het middenveld.

"Sander is een passer, zoals we dat noemen. Een speler die het tempo van de wedstrijd bepaalt", aldus Janus van Gelder, die werkzaam is al hoofdscout bij de Brabanders. "Hij heeft een groot tactisch denkvermogen, is positioneel sterk en brengt medespelers in stelling. Daarnaast heeft Sander een uitstekende trap en kan hij van afstand doeltreffend uithalen."

De spelverdeler is een bekend gezicht op de Nederlandse velden. Duits speelde al ruim 225 duels in het betaalde voetbal. De baltechnische middenvelder is zeer tevreden met het verlengen van zijn verbintenis. "Ik zit hier prima op mijn plaats, voel mij goed. We hebben een fijne ploeg en goede begeleiding. Uit het feit dat de club twee jaar langer met mij doorwil, spreekt veel waardering en vertrouwen."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!