| Vergeten? | Registreer

Kampioen Slot bekroond als beste speler Jupiler League

3 mei 2012 19:56 | Bron: jupilerleague.nl | Auteur: Stephan van der Vrande
 

Het kampioensjaar van FC Zwolle is bekroond met de verkiezing van Arne Slot tot Beste Speler van het Jaar in de divisie. Slot blijft Paco van Moorsel, Anco Jansen, Danny Hoesen en Erik Quekel voor. De in Bergentheim geboren aanvallende middenvelder speelde 28 wedstrijden dit seizoen. Daarin scoorde hij negen maal.

Slot bereikte dit seizoen twee mijlpalen. Zijn 28e wedstrijd voor Zwolle dit seizoen was de 450e in zijn carrière in het betaald voetbal. Daarnaast was zijn negende seizoenstreffer goed voor zijn honderdste doelpunt in het profvoetbal. Slot bereikte beide mijlpalen tijdens de 2-0 overwinning op SC Veendam in de laatste speelronde van het seizoen. Hij nam allebei de Zwolse doelpunten voor zijn rekening.

Hij blijft onder meer Danny Hoesen voor. De Fortuna-aanvaller werd dit seizoen geleend van Fulham en maakte furore. Hij scoorde dertien keer en er is interesse in zijn handtekening vanuit de Eredivisie en de hoogste Belgische klasse. Verder blijft hij ploeggenoot Anco Jansen en topschutter Erik Quekel van Helmond Sport voor. Laatstgenoemde scoorde achttien doelpunten in dertig wedstrijden dit seizoen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!