| Vergeten? | Registreer

Update: Ajax mist ook Sigthorsson bij Vitesse

5 mei 2012 13:46 | Bron: Ajax.nl
 

Vitesse kan zondag rekenen op een fel Ajax. Tenminste als het aan trainer Frank de Boer ligt. De succescoach wil de goede serie van zijn ploeg - dertien overwinningen op een rij - niet zomaar laten stoppen nu de ploeg kampioen is.

"Vitesse wil voor eigen publiek ongetwijfeld de kampioen verslaan om zo met vertrouwen de nacompetitie in te gaan", zegt De Boer op de persconferentie in aanloop naar het duel in Arnhem. "Maar wij willen het seizoen ook lekker afsluiten. Morgen melden de spelers zich weer op de club. Ze hebben twee dagen niet getraind, dat is uitzonderlijk. Ik ben benieuwd hoe we ze aantreffen. Maar het zijn profs en ik weet zeker dat we er zondag zullen staan. De mooie serie waar we mee bezig zijn willen we niet verpesten. Daarbij kunnen we ook de minst gepasseerde verdediging van de Eredivisie worden en dat vind ik ook belangrijk."

Ajax kon zondag niet beschikken over Derk Boerrigter (rug) en Christian Eriksen (lies), maar wie er verder spelen wilde hij nog niet bekend maken. "Er spelen een paar spelers die niet vaak in de basis hebben gestaan, maar van wie wij vinden dat ze het verdienen om vanaf het begin mee te doen. Omdat ik ze nog niet heb gesproken, houd ik nog even voor me om wie het gaat", aldus De Boer.

Update: Ajax mist ook Sigthórsson bij Vitesse 05-05-2012 - 13:46
Niet alleen Christian Eriksen en Derk Boerrigter ontbreken zondag voor het uitduel bij Vitesse, ook Kolbeinn Sigthórsson zal er niet bij zijn. De aanvaller heeft teveel last van zijn lies. Het lijkt hierdoor waarschijnlijk dat de bij Ajax vertrekkende spits Dimitry Bulykin nog minuten zal krijgen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 04-05-2012 15:10 | Reageer

Gewoon lekker winnen zondag tegen Vitesse!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!