| Vergeten? | Registreer

Toornstra gaat ervan uit volgend jaar bij ADO te spelen

5 mei 2012 12:20 | Bron: Algemeen Dagblad
 

De jonge Jens Toornstra is een van de meest gewilde spelers in de Eredivisie. De middenvelder van ADO Den Haag ontwikkelt zich goed en werd al gelinkt aan onder andere Feyenoord en Swansea City. Toch denkt Toornstra niet aan een vertrek uit Den Haag.

"Op dit moment ga ik er wel van uit dat ik volgend seizoen nog hier speel", zegt Toornstra, die in 2009 gehaald werd van de Alphense Boys. "Het is natuurlijk afwachten wat er komt, maar voorlopig speelt er niets. Het is daarom ook moeilijk om er iets over te zeggen."

Na het zeer succesvolle vorige seizoen onder John van den Brom, gaat het dit jaar een stuk minder bij de Residentieclub, toch is dat voor Toornstra geen reden om zomaar te vertrekken. "Het was jammer van de resultaten, maar met de spelersgroep is het nog gewoon leuk. Ik kan dan ook niet zeggen dat ik het hier niet meer naar mijn zin heb."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 05-05-2012 13:29 | Reageer

Hij moet wel een stapje hoger dan ADO wil hij nog ergens komen...Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!