| Vergeten? | Registreer

Muamba: 'In principe was ik dood, nu ben ik weer in leven'

5 mei 2012 14:10 | Bron: The Times
 

Het gaat steeds een stukje beter met Fabrice Muamba. De Congoleese middenvelder herstelt van een hartstilstand die hij opliep tijdens de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en zijn club, Bolton Wanderers. Muamba spreekt ook weer met de media over zijn ervaringen.

"In principe was ik dood. Nu ben ik weer in leven. Ik ben nergens meer bang voor", zegt Muamba tegenover The Times, van wie het hart 78 minuten stil stond. Het geheugen van Muamba is daarom ook nog niet altijd even goed. "Als ik iets aan mijn verloofde vraag over iemand, kan het zomaar zijn dat ik vijf minuten later dezelfde vraag stel. Dat is frustrerend."

Zijn verloofde praatte hem ook bij over wat er gebeurde op het veld van White Hart Lane. Zo weet hij dat hij zijn leven aan clubarts Jonathan Tobin heeft te danken "Dankzij hun goede relatie was hij bereid tot het uiterste te gaan. Er werd twee keer aan stoppen gedacht, maar dokter Tobin beval door te gaan, net zolang dat ze zijn leven hadden gered."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
ninovalentijn Rang: Aankomend talent| 05-05-2012 21:39 | Reageer

Respect voor deze man... Serieus. Hoe hij zich terug weet te vechten!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!