| Vergeten? | Registreer

Ferguson: 'Wij kunnen niet meer concurreren met City'

6 mei 2012 14:10 | Bron: Sky Sports
 

Sir Alex Ferguson verwacht dat aartsrivaal Manchester City de komende jaren uit zal groeien tot een Europese grootmacht. De Schotse trainer van Manchester United werpt als belangrijkste reden de onuitputtelijke bron met geld die City tot haar beschikking heeft.

"Niemand kan met de financiële kracht van City concurreren, niet één club", vertelt de Schot zondag tegen Sky Sports. "Dat moet je accepteren, dus doen wij het op een andere manier. Wij moeten kijken naar de jongere spelers."

Ferguson heeft geen goed woord over voor het kapitaalkrachtige City, dat de transfermarkt kapot zou maken. "Het gaat er de laatste jaren gestoord aan toe en ik denk dat dat de schuld is van clubs als City. Wij moeten bekijken hoe wij daar mee omgaan op het gebied van spelersbeleid."

Desondanks laat Ferguson zich niet uit het veld slaan en gaat hij met United ook komende zomer weer de transfermarkt op. "Wij gaan zonder twijfel spelers halen komende zomer. Misschien twee of drie, dat hangt af van de staat van de transfermarkt komende zomer."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!