| Vergeten? | Registreer

Sagna loopt EK mis en is furieus op dader Johnson

6 mei 2012 17:12 | Bron: L'Equipe
 

Afgelopen zaterdag brak Bacary Sagna, rechtsback van Arsenal, zijn been in het duel met Norwich City. Door deze kwetsuur zal hij het EK missen. De Fransman is kwaad op de aanbrenger van de blessure, Bradley Johnson.

Na een smerige overtreding moest Sagna het veld na een halfuur alweer verlaten. "Hij gaat vol door op mijn been. Ik probeer eerst nog verder te gaan, maar daarna hoor ik een krakend geluid, net als toen ik mijn been brak tegen Tottenham Hotspur", aldus de rechterverdediger tegenover L'Equipe. "Ik ben woedend op hem voor deze actie."

Sagna baalde enorm tijdens het moment. "Zeker omdat dit ook voor mijn familie gebeurde. Iedereen was gekomen om naar deze wedstrijd te kijken en dan gebeurt dit. Maar goed, het is nu niet anders, ook dit hoort bij voetbal", besefte Sagna zich.

De 29-jarige verdediger mist hierdoor het EK. "Eerst stond ik daar niet bij stil. Ik had het idee dat het niet zo erg zou zijn, maar nu blijkt dus van wel. Ik ben al eens eerder teruggekomen van een dergelijke blessure en het gaat me weer lukken."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!