| Vergeten? | Registreer

Succestrainer Koeman: 'Enorm trots op mijn ploeg'

6 mei 2012 17:43 | Bron: Eredivisie Live
 

Feyenoord-trainer Ronald Koeman bemachtigde zondag in het duel met sc Heerenveen (2-3 winst) de tweede plek. Door deze prestatie zal het volgend jaar in de voorronde van de Champions League instromen. De Zaandammer, die zijn eerste seizoen als trainer van Feyenoord afwerkte, is 'enorm trots' op zijn ploeg.

"Mijn hartslag liep vandaag een paar keer flink op, maar we hebben het geflikt", aldus Koeman na afloop tegenover Eredivisie Live. "Ik ben enorm trots op dit Feyenoord, hoewel we vandaag wel een paar keer in de problemen zijn gekomen." Vorig jaar eindigde Feyenoord nog tiende, dat niet eens recht geeft tot de play-offs.

"Na de 1-0 was het zelfs echt even schrikken, maar toen hebben we gezegd: nu moet het echt anders." Uiteindelijk won Feyenoord toch nog bij de Friese club. "Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan deze prijs, want dat is dit natuurlijk wel voor Feyenoord." De wedstrijd werd bij een 2-3 stand rustig uitgespeeld, aangezien Heerenveen en Feyenoord beide tevreden waren met deze eindstand.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (2)

Reacties
Tijmen Rang: Landskampioen| 06-05-2012 17:51 | Moderator Reageer

Logisch dat hij trots is op wat Feyenoord dit seizoen heeft gepresteerd. Ik denk dat niemand voorafgaand aan het seizoen had verwacht dat Feyenoord 2e zou worden.

Robert Rang: Legende| 06-05-2012 17:51 | Reageer

Geweldig, dit had ik nooit maar dan ook nooit van Koeman verwacht. Hij heeft nu wel bewezen wel wat te kunnen als trainer, want dit team is met zijn hand wel goed en met Been bijvoorbeeld niet...Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!