| Vergeten? | Registreer

Clasie: 'Ontvangst in Rotterdam zal me altijd bijblijven'

8 mei 2012 7:41 | Bron: De Telegraaf
 

Feyenoord plaatste zich met een tweede plaats voor het eerst in zeven jaar weer voor de voorronde van de Champions League. Eén van de sterkhouders van de Rotterdammers afgelopen seizoen was Jordy Clasie. De energieke middenvelder genoot afgelopen zondag van het Legioen.

"De ontvangst van zondag zal me altijd bijblijven", aldus Clasie. "Maar mijn moment van het seizoen is toch de thuisoverwinning op Ajax. Door de resultaten tegen alle topploegen kwam langzaam maar zeker het besef dat we een goede ploeg hebben. En na de winterstop hebben we veel vertrouwen uitgestraald."

"Het allerbelangrijkste was om ons met Feyenoord voor de voorronde van de Champions League te plaatsen. Als je dit er dan nog bij krijgt, is dat schitterend. Vooral omdat het zo onverwacht is. Na een aardig seizoen bij Excelsior ga je er niet van uit dat je een jaar later de op een na beste voetballer van de eredivisie bent."

De middenvelder toont zich zeer ambitieus. "Mijn doelpunt tegen Groningen was mijn eerste treffer in De Kuip en zorgde voor een grote ontlading. Maar ik wil nog belangrijker worden voor Feyenoord, meer scoren en assists geven. Deze prijs is een mooie stimulans om me door te ontwikkelen."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Lazy Rang: Wereldkampioen| 08-05-2012 10:04 | Reageer

Leuk voor die jongens hoor dat ze CL halen. Denk ook dat half Nederland het ze gunt.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!