| Vergeten? | Registreer

Feyenoord meldt zich weer voor Immers, ADO blijft stroef

9 mei 2012 21:21 | Bron: Voetbal International
 

Afgelopen zomer stond Feyenoord al op de stoep bij ADO Den Haag voor de diensten van Lex Immers. De Rotterdammers boden toen 750.000, dat was voor ADO Den Haag echter te laag en de Rotterdamse delegatie stond dan ook snel weer buiten.

"Korter dan toen kan niet", blikt de technisch directeur van Feyenoord, Martin van Geel, terug op de korte onderhandelingen. "Maar wij hebben goede hoop dat de gesprekken nu wat langer kunnen duren. We zien een opening om Lex naar De Kuip te halen, tegen een bedrag dat voor Feyenoord-begrippen acceptabel is."

ADO-commissaris Paul Beyersbergen laat weten dat Immers niet zomaar op te halen is voor driekwart miljoen. "Lex heeft nog een contract voor twee jaar. Ik weet een beetje wat clubs vragen voor andere spelers. De spits van De Graafschap bijvoorbeeld heeft een korter contract en een lager salaris dan Lex (De Graafschap vraagt voor Rydell Poepon één miljoen, red.). Feyenoord zal dus met een serieus bod moeten komen. Ik noem geen bedragen, maar zevenenhalve ton is geen optie. Dáárvoor gaan we ook niet aan tafel, om te voorkomen dat er weer allerlei mensen teleurgesteld raken."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!