| Vergeten? | Registreer

Di Matteo neemt het op voor aanvoerder Terry

9 mei 2012 23:04 | Bron: Sky Sports
 

Roberto di Matteo, trainer van Chelsea, is nog altijd heel blij met zijn aanvoerder John Terry. De verdediger en vaste waarde van Chelsea maakte tegen Liverpool een slechte indruk. Hij maakte meerdere fouten waardoor opponent Liverpool kon scoren.

De 31-jarige verdediger gleed dinsdag op een cruciaal moment uit, waardoor Liverpool-middenvelder Jordan Henderson voor de 2-0 kon zorgen. Ook bij het derde doelpunt voor The Reds greep Terry twijfelachtig in. Chelsea verloor uiteindelijk met 4-1 van Liverpool. Toch verwijt trainer Di Matteo zijn captain niets.

"John is geweldig voor ons geweest", vertelt de Italiaanse coach aan Sky Sports. "Hij heeft elke wedstrijd gespeeld, is een leider geweest en hij heeft alles wat je in een aanvoerder zoekt." Zaterdag 19 mei is de Champions League-finale, een wedstrijd die Terry tot zijn grote spijt moet missen. The Blues spelen dan in de Allianz Arena tegen Bayern München.

Doordat Di Matteo zijn vaste kracht achterin niet kan opstellen zal hij moeten schuiven. De nu nog geblesseerde Gary Cahill en David Luiz zouden het centrale duo achterin moeten vormen. "Maar we spelen niet tegen Liverpool, dus we zullen zien. Ik hoop dat ik voor de rest iedereen erbij heb. Ik zal over het team na moeten denken en rekening moeten houden met de schorsingen", aldus Di Matteo.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!