| Vergeten? | Registreer

'AS Roma biedt op Van der Wiel, Chelsea haakt af'

10 mei 2012 16:05 | Bron: Goal.com
 

Het is nog uiterst onzeker waar Gregory van der Wiel zijn carrière zal vervolgen. De rechtsback van Ajax had lange tijd de clubs voor het uitkiezen, maar deze lijken één voor één af te haken. Inmiddels heeft AS Roma vijf miljoen geboden en is Chelsea afgehaakt om de handtekening van Greg.

De Oranje-international heeft nog maar een contract voor een jaar bij de Amsterdammers en dat is dan ook de reden dat de Italianen zo laag inzetten. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Ajax akkoord gaat met een bedrag van vijf miljoen, omdat eerdere onderhandelingen met Valencia stuk liepen op een vraagprijs van rond de tien miljoen.

Inmiddels lijkt Chelsea te zijn afgehaakt. De Londense club werd de afgelopen weken constant genoemd als geïnteresseerde, maar lijken zich nu terug te trekken in de strijd om de Ajacied. De verdediger was lang geblesseerd en kende zodoende een matig seizoen bij de Amsterdammers. Naast AS Roma zou ook Real Madrid nog interesse hebben om Van der Wiel over te nemen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 10-05-2012 18:34 | Reageer

Ze kunnen altijd nog terug naar Valencia denk ik ;)Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!