| Vergeten? | Registreer

Pastoor gaat uit van eigen kracht op bezoek in Arnhem

12 mei 2012 16:15 | Bron: Omroep Gelderland
 

Door een discutabele zege op Vitesse mag NEC zondag in de return een 3-2 voorsprong verdedigen. De ploeg van Alex Pastoor zal ondanks dat het de leiding heeft gewoon van eigen kracht uitgaan op bezoek in het GeldreDome.

"We gaan ons eigen spel spelen, we blijven zo dicht mogelijk bij onszelf", vertelt Pastoor tegen Omroep Gelderland. "Dat is de beste manier gebleken, ook in de afgelopen drie duels met Vitesse. Ik ben er nooit voorstander van om terug te zakken en de tegenstander uit te nodigen bij ons eigen doel. Ik weet ook niet of zij direct vol gaan aanvallen of wat meer gecontroleerd, maar ik hou met beide varianten rekening."

Pastoor was tevreden dat na afloop van de zege op de rivaal de spelers niet teveel met hun hoofd in de wolken liepen. "Dat geeft aan hoe de focus bij ons is. De mindset is goed, want na donderdag begon diezelfde avond de voorbereiding op zondag. Dat is een ontwikkeling die inmiddels in de spelers zit en dat is in dit soort fases nodig. We zijn goed voorbereid op deze hectiek. We gaan ons eigen spel spelen, we blijven zo dicht mogelijk bij onszelf."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 12-05-2012 17:23 | Reageer

Vitesse moet thuis minimaal winnen....Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!