| Vergeten? | Registreer

Wenger: 'EL-finale beter dan sommige CL-wedstrijden'

12 mei 2012 20:37 | Bron: The Mirror
 

Het zou zomaar kunnen dat Arsène Wenger komend seizoen met Arsenal in de Europa League uitkomt. Maar de Fransman kijkt niet op tegen een avontuur in het 'tweede' Europese toernooi, zo genoot hij woensdag van de finale tussen Atlético Madrid en Athletic de Bilbao (3-0).

"De finale van de Europa League was geweldig. Atlético Madrid tegen Athletic Bilbao was geweldig om naar te kijken. Veel beter dan sommige Champions League-wedstrijden", zegt de trainer van The Gunners. "Ik vind het persoonlijk helemaal geen nutteloze competitie. Waarom zou het nutteloos zijn? Voor mij is een goede competitie wanneer er twee goede ploegen goed voetbal spelen. Ik heb geen seconde van die partij gemist."

Toch wil Wenger met Arsenal gewoon Champions League-voetbal veilig stellen. "Er mogen dan wel saaie Champions League-wedstrijden zijn, maar natuurlijk willen wij ons daar voor plaatsen. Maar als je donderdagavond en zondag moet spelen, is dat precies hetzelfde als dat je woensdagavond en zaterdag moet spelen. Maar als je me vraagt voor welke competitie ik een voorkeur heb, is dat natuurlijk de Champions League", aldus Wenger.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!