| Vergeten? | Registreer

Schöne: 'Het waren hele mooie jaren bij NEC'

13 mei 2012 22:11 | Bron: Goal.com
 

Lasse Schöne speelde zondag zijn laatste wedstrijd voor NEC. De Nijmeegse club slaagde er niet in om door te gaan in de play-offs voor een Europa League-ticket. Tegenstander Vitesse was met 2-0 te sterk. Schöne zal volgend jaar voor landskampioen Ajax spelen.

"Het was niet onze beste wedstrijd", zei de Deens international tegen Omroep Gelderland. "Het stond vrij aardig bij ons. Zij kwamen er niet makkelijk doorheen en kregen nauwelijks kansen."

De middenvelder moet zich donderdag alweer melden bij de Deense nationale ploeg, waarmee hij naar het Europees kampioenschap in Oekraïne en Polen gaat. "Een korte vakantie voor mij. Ik ben geen vaste waarde, maar je weet nooit hoe het loopt", verklaart de 25-jarige spelmaker. "Natuurlijk hoop ik op speelminuten op het EK."

Schöne kijkt terug op een mooie periode bij NEC, waar hij in 2008 tekende. "Bij NEC kijk ik terug met een super gevoel. Het waren hele mooie jaren. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur", besluit de Deen, die transfervrij naar Ajax vertrekt.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!