| Vergeten? | Registreer

Update: Zaakwaarnemer bevestigt einde carrière Vennegoor

15 mei 2012 9:55 | Bron: Algemeen Dagblad
 

Jan Vennegoor of Hesselink heeft besloten zijn carrière als profvoetballer te beëindigen. Dat schrijft het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. De aanvaller zou de club inmiddels op de hoogte hebben gebracht van zijn besluit. Vennegoor beschikte over een aflopend contract en kreeg geen nieuwe verbintenis aangeboden.

De robuuste aanvaller begon zijn loopbaan bij FC Twente en maakte na enkele succesvolle jaren de overstap naar PSV. Via Celtic, Hull City en Rapid Wien streek hij vorig jaar opnieuw neer in Eindhoven. In zijn laatste seizoen scoorde Vennegoor twee keer.

De negentienvoudig Oranje-international won in zijn carrière vijf keer een landstitel. Drie keer met PSV, twee keer met Celtic. Vennegoor zal vermoedelijk later op de dinsdag zijn afscheid officieel bekendmaken.

Update: Zaakwaarnemer bevestigt einde carrière Vennegoor 15-05-2012 - 09:55
Zaakwaarnemer Rob Janssen heeft dinsdagochtend in gesprek met Voetbal International bevestigd dat Jan Vennegoor of Hesselink stopt met voetballen. "Hij gaat meer tijd besteden aan zijn familie. En daarna weten we ook meer over wat hij dan gaat doen. Dat weet je nooit met Jan", aldus de zaakwaarnemer.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 15-05-2012 10:16 | Reageer

Goede carrière gehad die Jan, alleen hij had eerder moeten stoppen ;)Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!