| Vergeten? | Registreer

VVV-Venlo kent twijfelgevallen voor zondag

18 mei 2012 23:35 | Bron: Leeuwarder Courant
 

VVV-Venlo is niet ongeschonden uit het duel gekomen afgelopen donderdag tegen Helmond Sport. In de finale van de play-offs promotie/degradatie raakten Maya Yoshida en Barry Maguire licht geblesseerd, vrijdag bleven ze tijdens de training aan de kant. De spelers werden behandeld aan de pijntjes.

Yoshida kreeg tijdens het duel een flinke tik van Erik Quekel van Helmond Sport en heeft nog steeds last van zijn knie. Maguire heeft last van zijn enkels, zaterdag worden ze tijdens de laatste training voordurend getest of ze voor zondag fit genoeg zijn. Bij de club uit Helmond keren de geschorste spelers Philip Haastrup en Charles Kazlauskas terug, Juanito Sequeira die is voor de wedstrijd van zondag geschorst. Guus Joppen en Jeffrey Altheer zullen weer op de tribune plaatsnemen, het duo speelt volgend seizoen in Venlo.

VVV dat dit seizoen zestiende werd op een punt van ADO Den Haag heeft tijdens de play-offs Cambuur uitgeschakeld, na een 0-0 in de uitwedstrijd tegen Cambuur won het thuis in de slotseconde van de club uit Leeuwarden met 4-3. Helmond Sport schakelde in een Brabantse derby FC Eindhoven uit, thuis werd er met 1-0 gewonnen en in Eindhoven won de club uit Helmond met 2-0. De eerste wedstrijd tussen Helmond Sport en VVV werd gewonnen door VVV, het werd 1-2 dankzij doelpuntenmakers Ismo Vorstermans en Danny Holla.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!