| Vergeten? | Registreer

Wigan tevreden over Stam, PSV lijkt kansloos

18 mei 2012 19:34 | Bron: AD Sportwereld
 

Wigan Athletic is niet van plan om Ronnie Stam te laten vertrekken. PSV ziet in de oud-speler van NAC en FC Twente haar nieuwe rechtsback, maar de Engelse ploeg heeft laten weten absoluut niet te willen praten over een transfer van de Nederlander.

Zaakwaarnemer Dick van Burik laat weten dat de Engelse ploeg tevreden is over de rechter vleugelverdediger en niet van plan is om hem, naar welke club dan ook, te laten vertrekken. "Wigan is absoluut niet bereid om over een verkoop te praten", zegt hij resoluut.

Van Burik was onlangs in Engeland om daar met de club te praten over de situatie van zijn cliënt. Daar werd echter al snel duidelijk dat er over een transfer niet valt te praten. "Ik ben onlangs in Engeland geweest om over zijn situatie te praten. Wigan is heel tevreden over Ronnie, ondanks dat hij in de laatste fase van het seizoen niet heel veel gespeeld heeft."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Kella020 Rang: International| 18-05-2012 20:23 | Reageer

Helaas! Daarbij kan PSV zijn salaris ook niet ophoesten. Weet niet of Stam nu al zoveel wil inleveren.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!