| Vergeten? | Registreer

Seedorf uitblinker bij jaarlijkse benefietwedstrijd Suriprofs

18 mei 2012 21:55 | Bron: Voetbal International
 

FC Groningen speelde de jaarlijkse benefietwedstrijd tegen de Suriprofs op Het Kasteel in Rotterdam. De Groningers verloren de wedstrijd met 3-0 door twee doelpunten van ex-AC Milan middenvelder Clarence Seedorf.

Voorzitter Stanley Menzo was erg blij met de deelname van de 36-jarige Nederlander. "Seedorf is altijd zeer betrokken geweest. Hij heeft al vaker mee gedaan, is zelfs met ons mee geweest naar Suriname. We zijn zeer verguld met zijn deelname dit jaar. Hij is toch één van de allerbeste spelers ter wereld ooit. Voor het publiek en zijn medespelers geweldig om hem van dichtbij te kunnen meemaken", aldus de voorzitter van de Suriprofs.

Al na zes minuten spelen kwam het elftal wat onder leiding stond van Dean Gorré en Henk Fräser op voorsprong door een doelpunt van Rydell Poepon. Vijf minuten voor rust maakte Seedorf zijn eerste van de avond uit een vrije trap. Tien minuten voor tijd maakte hij de 3-0, wat tevens de eindstand was na een pass van Kenji Gorré. FC Groningen was ook gevaarlijk alleen vond op weg naar het doel een uitstekend keepende Kenneth Vermeer op haar weg.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!