| Vergeten? | Registreer

Zabaleta: 'We hebben geschiedenis geschreven'

19 mei 2012 12:53 | Bron: Sky Sports | Auteur: filmon abaiy
 

Manchester City kroonde zich afgelopen weekend tot kampioen van Engeland. De steenrijke ploeg wist het tij te keren tegen Queen Park Rangers (3-2) en legde daarmee beslag op het kampioenschap. Pablo Zabaleta, verdediger van City, hoopt de stijgende lijn voort te zetten.

Na tientallen jaren zonder grote prijs te hebben beleefd, sleepte City eindelijk een grote prijs in de wacht. "Het harde werk begint nu", maakt Zabaleta duidelijk. "We moeten blijven proberen om verder succes te behalen en nóg meer titels te winnen."

De Argentijns international is niet helemaal tevreden over het afgelopen seizoen. Met name de uitschakeling in de Champions League zit hem dwars. "We hebben gefaald in de Champions League", meent de Argentijn. Over de wijze waarop City het kampioenschap won, is hij meer dan tevreden.

"Het was ongelofelijk. We dachten dat we alles hadden verspild, maar dat was niet het geval. Voor de supporters was het iets speciaals. Het duurde 44 jaar, totdat ze uitbundig feest konden vieren. De laatste vijf minuten tegen QPR waren onvergetelijk. We hebben geschiedenis geschreven."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!