| Vergeten? | Registreer

Capello ziet in Higuain ideale spits voor Juventus

19 mei 2012 18:15 | Bron: Tuttosport | Auteur: Joachim van der Marck
 

Als het aan Fabio Capello ligt moet Juventus er alles aan doen om Gonzalo Higuaín komende zomer over te nemen van Real Madrid. "Hij is een geboren aanvaller, heeft een neusje voor de goal en is dé perfecte aanwinst voor een club als Juventus", aldus Capello tegen het Italiaanse Tuttosport.

Buiten het feit dat Capello Juventus aanbeveelt om de Argentijnse spits te halen was De Oude Dame hier zelf al lange tijd mee bezig. Higuaín moet in Turijn de nieuwe aanvalsleider van de kersverse Italiaanse kampioen worden. Door de versterking van enkele buitenlandse topspelers hoopt Juventus komend seizoen in de Champions League ook mee te kunnen doen. "Higuaín heeft een fantastische houding, vecht altijd voor zijn plaats en is naar mijn zeggen ideaal voor Juventus."

Capello, oud-coach van Juventus, heeft in zijn tijd bij Real Madrid al samengewerkt met de 24-jarige spits. Capello is lovend over hem en ziet hem graag in het zwart-witte shirt van Juventus schitteren. Of Juventus de Argentijnse international ook echt kan halen is nog maar de vraag. Hoewel Higuaín veel concurrentie kent voor zijn positie heeft hij nog een contract tot medio 2016 bij de Madrilenen en blijft graag spelen in dienst van Real Madrid.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!