| Vergeten? | Registreer

Valencia ontkent vertrek van Alba

19 mei 2012 18:29 | Bron: EFE | Auteur: Joachim van der Marck
 

Terwijl de vertrekkende trainer Unai Emery aangaf dat Valencia-linksback Jordi Alba al is verkocht aan FC Barcelona, ontkent de clubleiding dit. De Catalanen zien in Jordi Alba de ideale linksback, maar volgens Valencia is Alba nog altijd speler van Los Che.

Volgens technisch directeur Braulio Vazquez is er nog geen enkele club die concrete interesse heeft getoond in de gewilde linksback. "Wij hebben hem een nieuw voorstel gedaan om zijn contract te verlengen, maar zijn zaakwaarnemer wil daar nog even mee wachten. Er is echter geen transfer aan de orde, nog geen enkele club heeft namelijk bij ons aangegeven interesse te hebben in Alba."

Alba brak in 2008 door en heeft zich in vier jaar tijd weten te ontwikkelen tot Spaans international. Met het Spaanse elftal gaat hij in juni naar het Europees kampioenschap en pas daarna zal er enige duidelijkheid komen over hem. Zijn oude werkgever wil Alba graag terughalen naar de club waar hij de hele jeugdopleiding doorliep. In Camp Nou wordt Alba gezien als de ideale opvolger voor de met kanker kampende Eric Abidal.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!