| Vergeten? | Registreer

'Streppel overwoog nog voor seizoensstart vertrek bij Willem II'

22 mei 2012 21:47 | Bron: Brabants Dagblad | Auteur: Stephan van der Vrande
 

De promotie van Willem II is van ver gekomen, blijkt achteraf. Coach Jurgen Streppel overwoog nog voor het seizoen onderweg was alweer zijn baan op te zeggen. Aanleiding voor de conflictsituatie waren een aantal financiƫle afspraken. Willem II had niet zoveel middelen beschikbaar als ze Streppel beloofd hadden toen hij tekende.

De situatie ontstond net na de overstap van Streppel van Helmond Sport naar Willem II. Samen met Marc van Hintum werd Streppel het nieuwe technische duo bij de club. Na het ontvangen van het slechte nieuws over de financiƫle middelen overwoog het duo er echter voortijdig de stekker eruit te trekken. "Uiteindelijk hadden we er wel begrip voor, de club had moeite om de begroting rond te krijgen", realiseert Streppel zich.

"We hebben daar uiteindelijk begrip voor gehad en zijn de uitdaging toch aangegaan", liet Streppel weten aan het Brabants Dagblad. "We gingen het doen met de middelen die beschikbaar waren en daar hebben we niet meer over lopen zeiken." Inmiddels promoveerde Streppel met Willem II terug naar de Eredivisie.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!