| Vergeten? | Registreer

Update: Mathijsen en Boulahrouz laten middagtraining schieten

24 mei 2012 20:09 | Bron: Diverse media
 

Stijn Schaars is donderdagochtend gearriveerd bij het Nederlands elftal in Lausanne. De middenvelder van Sporting Lissabon miste de eerste week van het trainingskamp omdat hij nog verplichtingen had bij zijn Portugese werkgever.

Schaars staat aanvankelijk op de lijst als controlerende middenvelder, maar is ook één van de kanshebbers voor de positie van linksback. "Ik vind het helemaal geen probleem om daar op het EK te spelen", liet hij een weken geleden al weten.

Nigel de Jong, Wilfred Bouma, Robin van Persie en John Heitinga zullen donderdag een individueel programma afwerken en nemen verder maar voor een klein deel aan de groepstraining. Het viertal zal later op de dag wel aansluiten bij de rest van de selectie.

Update: Mathijsen en Boulahrouz laten middagtraining schieten 24-05-2012 - 20:09
Joris Mathijsen en Khalid Boulahrouz hebben de middagtraining van het Nederlands elftal in Lausanne donderdag overgeslagen. Het duo ontbrak uit voorzorg en kreeg rust van bondscoach Bert van Marwijk. Mathijsen liep voorafgaand aan het treffen met Bayern München een lichte blessure op

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 24-05-2012 13:21 | Reageer

Mooi, hij kan wel wat toevoegen!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!