| Vergeten? | Registreer

Hangeland: 'Engeland oogde al enigszins vermoeid'

28 mei 2012 16:56 | Bron: Diverse media
 

Volgens Brede Hangeland van Noorwegen liggen er kansen voor tegenstanders van Engeland. De verdediger van het Noorse nationale elftal liet weten dat hij vermoeidheid constateerde tijdens het oefenduel tussen zijn land, en Engeland.

Hoewel het dus qua vermoeidheid niet goed zat, was het spel van de Engelsen volgens de verdediger wel goed bij de tegenstander. "Het Engelse team is goed, maar ze zagen er een beetje versleten uit na zo'n lang Premier League-seizoen. Ik voelde het ook. Het is geen goede voorbereiding voor het EK om zo'n lang en zwaar seizoen te spelen. Ook al was het vriendschappelijk, je kon merken dat de Engelse spelers even rust nodig hadden", aldus de speler tegenover diverse media

Toch was er ook verbazing bij Hangeland, over het feit dat Noorwegen veel op balbezit mocht spelen van de Engelsen. "Het is ongewoon dat een Noorse ploeg zoveel aan de bal is. Normaal gesproken spelen we defensief en wachten we tot de tegenstander een fout maakt. Het was nu echter totaal anders. We brachten Engeland in de problemen als we de bal snel rondspeelden. Ik denk dat Zweden een goede kans tegen hen heeft, want ze hebben Zlatan Ibrahimovic."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!