| Vergeten? | Registreer

Ahmedov vertrekt graag naar Arsenal

29 mei 2012 15:31 | Bron: Sky Sports | Auteur: Benjamin Hagen
 

Arsenal trok met Lukas Podolski reeds haar eerste aanwinst aan, maar hoopt de selectie verder te kunnen versterken om zo de aansluiting met de top te behouden. Het volgende doel op de transfermarkt is daarom Odil Ahmedov. De international van Oezbekistan komt momenteel onder Guus Hiddink uit voor Anzhi Makhachkala en maakt daar veel indruk.

Vorig jaar bekeek Arsène Wenger de middenvelder ook al meerdere malen bij wedstrijden van Anzhi, maar de deal werd nooit beklonken. The Gunners zouden nu echter wel werk willen maken van de technicus, zo beweert Ahmedov zelf in gesprek met Regnum.re. "Ik zou graag mijn geluk gaan beproeven in de Engelse competitie en mijn voorkeur ligt bij Arsenal."

De verdedigende middenvelder, die dit seizoen ook meerdere malen werd gebruikt als centrale verdediger, zegt verheugd te zijn met de interesse. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin in Rusland en ben opgetogen dat ik het zo goed doe, maar interesse vanuit de Premier League en Liga BBVA charmeerd me uiteraard. Daar zeg ik zeker geen nee tegen", aldus de 24-jarige Ahmedov, die dit seizoen door de eigen supporters boven onder meer Samuel Eto'o en Yuri Zhirkov tot de beste speler van Anzhi werd verkozen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 29-05-2012 15:45 | Reageer

Wie niet tegenwoordig :PVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!