| Vergeten? | Registreer

Debuchy richt zich op overstap naar Engeland

30 mei 2012 11:15 | Bron: The Sun | Auteur: Joachim van der Marck
 

Vlak nadat Mathieu Debuchy te horen kreeg dat hij in de definitieve selectie van Frankrijk voor het aankomende Europees kampioenschap zit, hoopt de Fransman op een mooie transfer. "Ik wil graag deze zomer nog naar het buitenland vertrekken. Engeland lijkt me geweldig."

Debuchy speelt al sinds zijn jeugd bij het Franse Lille en is nu op een moment waarop hij het best weg kan gaan. "Nu kan ik me echt in de kijker spelen bij de Europese (sub)top", aldus Debuchy. De Franse international werd gedurende het afgelopen seizoen al veelvuldig in verband gebracht met Newcastle United. "Newcastle is een prachtige club voor iemand als ik. Daar kan ik echt doorgroeien."

Debuchy houdt zich zelf nu niet bezig met een transfer en richt al zijn pijlen op het komende Europees kampioenschap. "Ik laat mijn zaakwaarnemer alles regelen, ik heb namelijk al genoeg dingen aan mijn hoofd. Hij doet alles perfect voor mij en licht me in als iets concreet wordt. Wanneer er niemand komt, blijf ik gewoon bij Lille. Eerlijk gezegd zal ik daar dan geen probleem mee hebben."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!