| Vergeten? | Registreer

Mata: 'Het winnen van de CL een ongelooflijke ervaring'

31 mei 2012 18:23 | Bron: - | Auteur: Filly Abaiy
 

Juan Mata kan terug kijken op een fantastische debuutseizoen bij Chelsea. De Spanjaard leverde het voorbije seizoen een grote bijdrage in het succes van The Blues. Mede dankzij hem sleepte Chelsea de FA Cup en de Champions League in de wacht.

Mata was afgelopen seizoen bekend om zijn overweldigende hoeveelheid assist. De voormalige vedette van Valencia laat weten dat zijn honger naar prijzen nog lang niet is gestild. "Je kunt niet rusten op wat je hebt bereikt", vertelt de Spaanse international. "Je moet je richten op de toekomst en om meer prijzen te winnen."

"Het winnen van de Champions League was een ongelooflijke ervaring", vervolgt Mata. "In mijn eerste seizoen bij Chelsea had ik nooit verwacht dat het zo goed zou gaan. Ik wil in de toekomst echter nóg meer prijzen winnen." Mata bereidt zich momenteel met de nationale ploeg van Spanje voor op het komende Europees kampioenschap. Hij hoopt met Spanje het EK te winnen. "Als ik het EK win, dan kan ik vertellen dat ik bijna elke prijs in dit jaar heb gewonnen."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!